NİĞDE / MERKEZ - Edikli İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Ara tatilde öğrencilerimizin gelişimini görmek amacıyla 2 adet deneme sınavı ve haftalık ders çalışma programı düzenlenerek öğrencilerimizin takibi yapılmıştır.

Ekm

HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA 8. SINIFLARIMIZA ÖZEL DENEME TAKVİMİ HAZIRLANDI.

Ekm

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI İÇİN KURS MERKEZİ OLMUŞTUR VE KURSLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI 25.09.2023 TARİHİ İTİBARİYLE BAŞLIYOR.

May

Eğitim öğretim faaliyetleri ile birlikte sosyal-kültürel etkinliklerde ve toplum hizmeti çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

May

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hasan YÜZER tarafından KTS etkinlikleri kapsamında dini gün ve bayramların önemine dair etkinlikler yapılmıştır. Müslümanlığın kalesi olan Kubbetüs Sahra maketi üzerinden Miraç Gecesi ve diğer kutsal geceler hakkında da bilgi verildi.

May

Yaz dönemi DYK çalışmalarına katılan öğrencilerimize motivasyon amaçlı Edikli Kalesine gezi düzenlenerek sportif faaliyetler ve eğlenceli yarışmalar düzenlenmiştir.

Nis

Okulumuz Matematik Öğretmeni Eda AK ÖZER koordinesinde okulumuz öğrencileri tarafından değerler konulu pano ve broşür çalışmaları gerçekleştirlmiş olup velilerimiz ziyaret edilerek paylaşılmıştır.

Nis

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Berna GÜNDOĞDU koordinesinde LGS gurubu öğrencilerimizle motive amaçlı, lise tanıtımları kapsamında gezi gerçekleştirildi.

Nis

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Nisan ayı KTS etkinlikleri kapsamında Edikli İmam Hatip Ortaokulu mezunu, Kayseri Erciyes Üniversitesi, Tıp Fakültesi  Bölümü öğrencisi Kevser Nur Orhan ile okulumuz Türkçe Öğretmenlerinden Fatih ALKAN koordinesinde LGS grubu öğrencilerimizle "40 Kavram" konulu söyleşisi gerçekleştirilmiştir.